fbpx
hem

Naturliga praliner, gjorda på äkta råvaror från lokala producenter.

Allt tillverkas småskaligt för hand i en gammal byskola på Österlen.
Du finner våra prisbelönta produkter hos några av Sveriges bästa restauranger, hotell, butiker och varuhus.

 

//IN ENGLISH//

 

 


ÖPPETTIDER FABRIKSBUTIKEN
SKÅNE-TRANÅS

Onsdag – Fredag 11.00-17.00
Lördag – Söndag 10.00-15.00

Trettondag jul 6/1: 11.00 – 17.00

 


 

Vinterns nyhet - Nougat på solrosfrön

Nougat. Fast inte på hasselnötter utan, hör och häpna, solrosfrön. Får man kalla det för nougat då? Vi vet inte men den är nötig, delikat och passar alldeles utmärkt som ”nougat”. Vi har rostat dessa frön varsamt och blandat med vår egentillverkade bean to bar choklad.

Nougatbarsen är doppade i mjölkchoklad och toppade med lite flingsalt. En härlig balans mellan nötigt, sött och salt.

Dessa nougatbars säljs i normala fall endast i vår fabriksbutik men för en begränsad tid finns de tillgängliga i vår webbshop.

Choklad direkt i brevlådan

Upptäck vår serie av brevlådepaket. Dessa paket är komponerade för att få plats i en standard brevlåda/brevinkast. Perfekt i dessa exceptionella tider då många tillhör riskgrupper som inte vill/kan ta sig till olika utlämningsställen för att kvittera ut sina paket. Paketen packas och skickas i förfrankerade och vadderade PostNord kuvert

Köp till vårt gåvotillval för 30 sek och skicka produkten som en present till valfri mottagare. Vi slår in ditt paket, tar bort kvittot och skriver din hälsning för hand på ett fint kort. Och vi sätter dessutom dig som avsändare på kuvertet så mottagaren kommer aldrig veta att vi har varit inblandade. Det blir inte mer autentiskt än så. Se oss som din mellanhand helt enkelt.